Jeppiksen D05 joukkue lopputurnaus voittoon!
Julkaistu: 02.04.2019 00.00

D1 AA lohko 7 lopputurnaus pelattiin Pietarsaaressa 31.3.2019. Välierässä Jeppis kohtasi Hela-Kiekon Kauhavalta. He-Ki siirtyi ottelussa johtoon reilun kolmen minuutin jälkeen ja erätauolle lähdettiin He-Kin johtaessa 3-0. Seitsemän minuuttia ennen ottelun loppua aloitti Jeppis loppukirin. Ajassa 32.53 kavensi Kasperi Hoikkanen tilanteeksi 3-1. Neljä minuuttia myöhemmin Kappe iski toisen osumansa. Ajassa 38.59 Nicholas Tilus tasoitti ottelun 3-3. Varsinaisella peliajalla ei lisämaaleja nähty. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 42 sekuntia kun Kappe iski ottelun kolmannen maalinsa Vidar Gäddnäsin syötöstä. Näin Jeppis varmisti paikkansa finaaliin.

Iltapäivällä finaalissa kohdattiin Kokkolan Hermes. Ottelu oli maalirikas ja päättyi lopulta Jeppiksen voittoon 12-6.